top of page

Terapi voksne

Der kan være mange grunde til at vælge at opsøge en psykolog. Måske oplever du, at du har følelser eller tanker, der spænder ben for, at du kan være den udgave af dig selv du kender eller ønsker at være. Måske slås du med ængstelige eller triste følelser og bekymringer, negative tankemønstre eller måske er du havnet i eller ramt af en krise, hvor du ikke kan finde fodfæste. Måske er det gentagne mønstre, du føler dig fanget i, som du ønsker at forstå eller gøre op med. 

I det terapeutiske rum er det muligt at arbejde med uforløste følelser og oplevelser, uhensigtsmæssige tankemønstre eller en krop og et nervesystem, der er stresset eller overbelastet.

Jeg har altid stor respekt for, hvordan det enkelte menneske på bedst mulig måde, har forsøgt at tilpasse sig de livssituationer, vi står overfor både som barn og voksen.

Vi vil I et samarbejde skabe forståelse for dig, dine reaktioner, kunne gå ind i svære følelser og oplevelser, men også have et fokus på, hvordan dine ressourcer kan komme mere i spil. 

En terapeutisk proces er i min forståelse og optik et samarbejde, der skal hjælpe til at finde fodfæste eller balance i dit liv. Hvor du kan finde nye indsigter og kompetencer til et leve dit liv i overensstemmelse med de værdier og ønsker du har for dig selv. 

Jeg har erfaring med at arbejde med akut krise, familierelaterede problemstillinger, stress, angst og depression.

Ring til mig for en uforpligtende samtale, hvor jeg kan høre om dine ønsker for hjælp/forandring.

  • Kriseterapi

  • Stress

  • Sygdom

  • Sorg

  • Personlig udvikling

bottom of page